Πολιτική Απορρήτου

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και έχουμε επιλέξει να ΜΗΝ χρησιμοπούμε cookiesτρίτων μερών (όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για tracking, analytics, κοινωνικά δύκτια, διαφήμιση και παρόμοια) στον ιστότοπο euroleaks.diem25.org ή στον αντίστοιχο ελληνικό euroleaks.mera25.gr. Επίσης δεν συλλέγουμε και δεν αποθηκεύουμε περισσότερες πληροφορίες για εσάς από όσες είναι απαραίτητες για να μπορέσετε να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα.

Σημειώστε πως αν κάνετε κλικ σε κάποιον από τους συνδέσμους, για να κάνετε share αυτή τη σελίδα στο Twitter ή να παίξετε ένα βίντεο στο YouTube, τότε ίσως λάβετε κάποιο cookie από τον συνδεδεμένο ιστότοπο. Δεν φέρουμε ευθύνη γι αυτό.

Αν ακολουθήσετε κάποιον σύνδεσμο για να γίνετε μέλος του DiEM25 ή του ΜέΡΑ25 ή για να εγγραφείτε στο newsletter θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη ιστοσελίδα την πολιτική απορρήτου της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ.

Πιστεύεις κι εσύ ότι οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται για τις αποφάσεις που τους αφορούν; Υπόγραψε κι εσύ το αίτημα για διαφάνεια των θεσμών μας. Και ενισχυσέ μας στο μέτρο των δυνατοτήτων σου.